martes, 22 de octubre de 2013

Matí d’activitats infantils i espectacle per a menuts

El Centre Cívic S. Martí i la Colla Gegantera de la Verneda-S.Martí organitzen un matí d’espectacle, tallers i activitats per als més petits. 

20/10/2013 – Barcelona


La música i els gegants han omplert d’infants l’entrada al Centre Cívic Sant Martí, on des de les 11 del matí, la Colla Gegantera La Verneda-Sant Martí ha organitzat un esdeveniment de caire lúdic i d’entreteniment adreçat als més petits. Seguidament, a les 12 hores, la Sala d’Actes del centre s’ha omplert de gom a gom per acollir un espectacle de titelles. 



Colla Gegantera de La Verneda-St.Martí. Entre ells, Jorge Velázquez (esquerra) i Òscar Vayreda (segon per la dreta)
Dibuixos i activitats
pels més petits
Com cada més, i des de ja fa quatre anys, la Colla Gegantera de la Verneda-Sant Martí, s’adreça als nens i nenes per apropar-los al món dels gegants i d’aquesta manera implicar-los en les activitats que s’organitzen al barri. Així ho explica un dels representants d’aquesta colla gegantera, Òscar Vayreda, membre també de VERN (Coordinadora d’Entitats de la Verneda-Sant Martí). L’acte també ha gaudit de la presència de la batucada “Los Chipirones” (v.foto) a més d’un espai on els més menuts han deixat anar la seva imaginació amb dibuixos i retalls de tots colors. 
Batucada 'Los Chipirones'

 “La participació ha estat més baixa que en d’altres ocasions, – afirma el cap de la colla gegantera, Jorge Velázquez, tot i que l’impuls per dur a terme l’espectacle no s’ha aturat". Les rialles i aplaudiments no han cessat amb el ball de gegants, ni tampoc amb l’espectacle que a les dotze en punt ha començat a la Sala d’Actes del Centre Cívic. L’esdeveniment, anomenat “Marrameu torra castanyes”, a càrrec de Cia. En Clau de Clown, ha comptat amb la participació activa de molts infants que han pogut gaudir plenament de l’esdeveniment amb molta gresca i diversió.  


Espectacle Marrameu torra castanyes, a la Sala d'Actes del C.Cívic St.Martí
L’objectiu d’aconseguir un ambient més infantil al barri, tal i com subratlla Vayreda, és el punt de partida d’organitzar, si més no, un acte diumenge al matí. Alhora, també s’ha de destacar la implicació del Centre Cívic i l’atractiu d’actes musicals, on es puguin gaudir d’activitats infantils en un mateix espai.