domingo, 22 de diciembre de 2013

Adéu per “Aquí us deixem els nostres retrats”

Punt i final a l’exposició d’obres de la Sala Passadís


22/12/2013 – Barcelona

La mostra d’obres artístiques anomenada “Aquí us deixem els nostres retrats” tanca la seva exhibició al centre cívic Sant Martí. L’exposició, iniciada el passat 3 de desembre, ha estat durant més de dues setmanes presentada a la Sala Passadís del centre cívic fins el darrer 19 de desembre, que va concloure.

Sala Passadís - Centre Cívic
Sant Martí
El projecte, a càrrec de l’Associació Branca Col·lectiu, ha comptat amb la presència de 18 artistes. Tots ells, han pogut plasmar les seves maneres d’entendre l’art en una exposició amb la finalitat de copsar la mirada del públic en autoretrats actuals. D’aquesta manera, la mostra configura un conjunt d’obres, molt heterogenies, d’estils i tècniques diferents, així com de nacionalitats i edats desiguals.

Els impulsors de l’organització, Virginia Zimanás i Plácido Dominguez, destaquen la idea d’una intenció artística i cultural com a llavor d’aquesta associació, i alhora com a l’inici de la possibilitat de realitzar exposicions d’aquesta mena. Branca Col·lectiu, formada amb l’objectiu de coordinar exposicions tant individuals com col·lectives, va inaugurar el seu primer “Aquí us deixem els nostres retrats” al Casal Folch i Torres del Raval. La segona es va acollir al Forn de Teatre Pa’Tothom, i amb orgull, diuen els seus organitzadors, enceten la seva tercera obertura a la Sala Passadís del centre cívic Sant Martí.


Exposició "Aquí us deixem els nostres retrats".
A la dreta, obra  de Xavi Surenyo.


L’Associació subratlla el diàleg que s’estableix amb el públic que contempla i observa l’obra com un dels altres punts que els artistes intenten copsar; en aquest sentit, pintar o dibuixar un retrat actual permet a cada persona tenir l’oportunitat de realitzar una obra totalment personal. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario