domingo, 12 de enero de 2014

La Lira de Sant Martí

El primer recital poètic de l’any tindrà lloc a partir de les sis de la tarda

12/01/2014 – Barcelona

El Centre Cívic Sant Martí acollirà el primer recital poètic del barri 2014. L’esdeveniment, organitzat per l’associació poètica i cultural La Lira de Sant Martí, tindrà lloc a la Sala d’Actes a partir de les sis de la tarda, i s’espera, com en ocasions anteriors, que la afluència de públic assistent i participant sigui elevada.

Conjunt de llibres i poemes
Andrea Ariet
Des de l’organització, s’anima a tothom qui vulgui participar i aportar veu amb la lectura de poemes a assistir a l’acte. Aquest és ja un clàssic i tradició de les activitats i jornades que mensualment es celebren al centre. 

En aquest cas, doncs, el primer dilluns de cada mes té lloc un recital poètic amb la particularitat que són els mateixos veins i veines que s’apropen a veure i sentir les paraules, els que col·laboren finalment en el recital i lectura d’aquells poemes preferits per ells mateixos.

Les composicions dels participants seran escoltades des de l’escenari de l’esmentada Sala d’Actes on es prepararà tot amb antelació per tal d’encabir les més de cinquanta persones que en l’anterior recital hi van assistir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario