jueves, 2 de enero de 2014

Nou any, noves propostes

Comença el calendari d’activitats de gener 2014


2/01/2014 – Barcelona

Amb l’ inici d’aquest nou any, el Centre Cívic Sant Martí posa a punt un nou marc d’actes i jornades que impliquin tant a veïns del barri com a ciutadans de la Ciutat Comtal. Un ventall d’11 propostes i tot un conjunt de projectes i tallers resideixen en el calendari d’aquest primer mes de 2014.

Gegants de Sant Martí a la festa Major del barri, davant
el Centre Cívic Sant Martí.
Andrea Ariet Gallego
La tradicional cavalcada de Reis, que el celebrarà la tarda – vespre del 5 de gener, serà la primera de les activitats que impliquin al centre cívic. També hi continuen esdeveniments tradicionals com el matí infantil, cap al 26 de gener o l’inici d’una nova disputa en la competició d’escacs al torneig clàssic de Sant Martí, el 16, 23 i 30 del mateix mes. D’altra banda, destaca l’aparició de projectes nous, com el concurs de música “Amplifica’t 2014” o la celebració de la primera ronda de la LXXI Lliga Catalana per Equips d’escacs.


Taulell d'escacs. Club d'escacs Sant Martí.
Andrea Ariet Gallego


Tant exposicions, concursos, recitals poètics i de contes, i debats que involucrin la societat i el nostre voltant hi seran presents en un mes amb la finalitat de donar més dinamisme al treball de tots els grups, entitats, organitzacions i serveis que formen part del centre. L’oferta cultural oberta té singularitats sobre l’edat o les temàtiques, però resta dirigida a desenvolupar el coneixement i la relació, el foment i el suport a la creació, ja sigui a través de tallers o de la disposició d’espais d’assaig, programes o producció cultural de tota mena.

Capgrossos del Cercavila, davant
el Centre Cívic Sant Martí.
Andrea Ariet Gallego
Mostra de llibres a càrrec de l'Associació Llibres Lliures.
(17 de novembre de 2013, mostra d'entitats a la rambleta de Selva de Mar).
Andrea Ariet Gallego