domingo, 10 de noviembre de 2013

Cercavila de Festa Major pel barri de Sant Martí

Des de les 11 del matí s’han concentrat gegants, gegantons i capgrossos davant del Centre Cívic Sant Martí. Multitud de persones han omplert, més tard, el cercavila que ha recorregut el barri.

9/11/2013 – Barcelona

Gegants de Sant Martí i Castellers de Barcelona
a la Rambleta de Selva de Mar
Aquest dissabte dia 9 de novembre, amb motiu d’un dels inicis de la Festa Major del barri de Sant Martí de Provençals, s’ha celebrat el cercavila que ha començat a la Rambleta de Selva de Mar (davant del Centre Cívic i entre els carrers Guipúscoa i Concili de Trento) i que ha finalitzat al parc de Sant Martí, al costat de l’església amb el mateix nom. L’esdeveniment, ha comptat amb la participació dels Castellers de Barcelona i la Colla Gegantera de La Verneda – Sant Martí.
Nuria Garcia, en el moment de recollir la menció especial
Detall dels capgrossos
que van decorar el Cercavila
de Festa Major 2013

Cercavila pel carrer Fondal de Sant Martí
El pregó que ha donat el tret de sortida a la Festa Major d’enguany, s’ha portat a terme en un matí carregat d’espectacle i rialles, especialment dedicades als més petits. Els gegants de diverses entitats i escoles, també han tingut un paper important, així com molts dels capgrossos que els mateixos nens i nenes havien treballat. D’altra banda, l’acte ha pogut gaudir de la menció especial a Nuria Garcia, alumna de l’Institut Infanta Isabel d’Aragó de Barcelona i guanyadora del premi al millor cartell del barri de Festa Major. 


Ella mateixa, també ha estat partícip de la veu en off d’un drac, que els més petits havien decorat, i que ha format part també del cercavila que poc després ha començat. Tanmateix, tothom qui volia ha pogut gaudir d’un esmorzar amb xocolatada inclosa.



Poc després de les dotze del migdia, ha iniciat el cercavila pel carrer Guipúscoa, precedit per la Dolça i en Martí, els gegants del barri, acompanyats de música i percussió a càrrec de Los Chipirones. El cercavila ha continuat sense cap problema per el carrer del Doctor Zamenhof, 

fins al carrer de Menorca. Els Castellers de Barcelona, concentrats en la Rambleta de Selva de Mar, han pres el carrer del Treball, per dirigir-se cap al parc de St. Martí, on ha tingut lloc la seva actuació.

                        






A continuació, s'exposa un breu vídeo que resumeix el Cercavila d'enguany: 




No hay comentarios:

Publicar un comentario