sábado, 16 de noviembre de 2013

La pluja, protagonista del penúltim dia de Festa Major

El Centre Cívic de Sant Martí acull el VIIIè Mercat d'Intercanvi i el "Micro Obert"

Exterior del Centre Cívic Sant Martí
16/11/2013 - Barcelona

La pluja ha obligat a desplaçar  la celebració del VIIIè Mercat d’Intercanvi, i el “Micro Obert” dintre del Centre Cívic Sant Martí. L’esdeveniment tenia previst iniciar les seves activitats a les 10 del matí, i perllorgar-se fins a les 14 hores a la Rambleta de Selva de Mar.
La Xarxa Comunitària de La Verneda - Sant Martí ha organitzat l'acte, amb la participació, també, d'artistes del barri i rodalies.

Pancarta del 'Micro Obert'
La pluja, que ha descarregat amb intensitat per tot el litoral barcelonès (menys de 20mm en 30 minuts a la comarca del Barcelonès segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya), ha provocat la suspensió de tots els actes. Malgrat tot, el "Micro Obert" i el Mercat d'Intercanvi han pogut celebrar les seves pertinents activitats, aquesta última, amb els mateixos objectius que en darreres edicions: estalviar recursos, reutilitzar objectes i reduir residus. Quant al "Micro Obert", tot i que aquesta era la primera vegada que es feia, però ha comptat amb actuacions musicals, poemes, cites filosòfiques, un conte i l'explicació de la història del barri, entre d'altres activitats. 


Escenari suspès per la pluja

S’espera que l’endemà dia 17, última jornada de la Festa Major del barri, es pugui celebrar amb normalitat la resta d’actes previstos, entre els quals destaca la mostra d’Entitats i la mostra de Danses a la Rambla Guipúscoa i Rambleta de Selva de Mar, una botifarrada al carrer Dr.Zamenhof, i fins i tot una matinal Motera Solidària amb animació i country Motarres i Orgullosos M.G a la Gàbia del Parc de St. Martí. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario