viernes, 27 de diciembre de 2013

1200 euros al certamen musical “Amplifica’t 2014”

La presentació de maquetes del concurs de música jove de Sant Martí finalitzarà el 27 de gener


27/12/2013 - Barcelona

Queda tot just un mes per a que la competició musical del districte de Sant Martí, “Amplifica’t 2014”, finalitzi una convocatòria, oberta el passat 9 de desembre de 2013. El concurs, amb l’objectiu de promoure la participació i l’aparició de grups novells, dotarà d’un únic premi al grup guanyador i amb un valor de 1200€, corresponents a un val de compra per a la botiga AlfaSoni SL.

Les maquetes presentades seran seleccionades, 8 com a màxim, per un jurat format per membres de l’organització i professionals de l’àmbit musical i de la comunicació. En l’estructura del concurs, les maquetes escollides pel jurat entraran en les semifinals que es celebraran el 14 i 21 de març de 2014 al Centre Cívic Besòs i al del Parc – Sandaru, respectivament. En aquestes semifinals, els grups tocaran en directe un repertori d’entre 20 i 30 minuts; alhora inclouran temes propis presentats en la maqueta. El jurat escollirà posteriorment, un màxim de 4 grups que actuaran en la final del concurs, la qual es disputarà el 28 de març al Centre Cívic Can Felipa.

Al certamen queden exclosos les persones d’edat superior a 30 anys; així mateix, un 60% de l’edat dels membres del grup haurà de ser menor de 22 anys.  D’altra banda, s’accepta qualsevol estil musical, tret de lletres amb referències sexistes, xenòfobes, homòfobes, etc. De tota manera, l’originalitat i la qualitat de la proposta sempre es tindrà en compte com a criteri de selecció, així com el fet que siguin propostes totalment noves i d’artistes novells.


El Centre Cívic Sant Martí, i la resta de centres dins de l’àmbit del Districte de Sant Martí, animen i fan difusió d’ “Amplifica’t 2014” per tal d’ajudar aquells grups, sobretot els formats per joves, a fer les seves primeres passes en el món musical i generar un circuit musical fort en tot el districte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario