viernes, 27 de diciembre de 2013

La cavalcada de reis escalfa motors

El 5 de gener arriben els Reis Mags d’Orient


27/12/2013 – Barcelona

Com cada any per aquestes dates, s’ultimen els preparatius per a la cavalcada de reis d’enguany. Aquesta tindrà lloc el 5 de gener de 2014 a partir de les 17 hores. Començarà al Parc del Fòrum de Barcelona, i finalitzarà a la Plaça Puigcerdà, tot passant per la Rambla de Prim, la Rambla Guipúscoa, el carrer Selva de Mar (davant el centre cívic Sant Martí) i el carrer Paraguai.

La coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i la coordinadora Eix Prim, seran els encarregats d’organitzar l’esdeveniment i la seva correcta actuació. Així mateix, les mesures de seguretat  tindran una presència rellevant, per tal d’evitar cap tipus d’accident i prosseguir amb l’espectacle amb als centenars d’infants que s’apropin a gaudir d’aquesta nit màgica.


A més, els voluntaris, com ja és tradició, ajudaran a repartir els dolços a tothom qui s’apropi; alhora seran els encarregats de la gran majoria de les carrosses. De totes maneres, no s’esperen novetats en comparació amb la resta d’anys, al contrari que la cavalcada del centre de la ciutat comtal, on enguany els caramels i dolços no es llençaran a mà, sinó amb canons especialitzats. 

Mapa conceptual Cavalcada Reis 2014. Barri Sant Martí de Provençals.
Font: google maps
Realització: Andrea Ariet Gallego



No hay comentarios:

Publicar un comentario