martes, 17 de diciembre de 2013

La coral Gaudí, en concert

El Centre Cívic Sant Martí va celebrar ahir el ja clàssic concert de Nadal


17/12/2013 – Barcelona

Amb motiu de les festes nadalenques d’enguany, va tenir lloc a la Sala d’Actes del centre cívic l’actuació de la Coral Gaudí. A partir d’un quart de set de la tarda, el públic va poder escoltar un total de 14 cançons, acompanyades per la música d’un piano. L’entusiasme dels intèrprets va fer ressonar tota la sala, malgrat l’escassa presència de públic assistent.

Coral Gaudí
Concert de Nadal 2013
Aquesta coral, fundada el 1987, i sota la direcció de Joan Ros, va interpretar un programa de cançons dividit en dues parts, amb set cançons cadascuna. Sabor a mi, L’emigrant, Contes d’Hoffmann, Evocació al Pirienu o Santa Nit, són alguns dels títols d’aquest programa. D’altra banda, van destacar els vestits del les vuit dones i quatre homes que configuraven la coral: camisa blanca, pantaló negre, i un recollit mocador amb llaç al coll per els 12 cantants.

Sala d'Actes del centre cívic Sant Martí.
Actuació Coral Gaudí


L’actuació de la coral Guadí va posar el punt i final als actes musicals del centre cívic Sant Martí. La representació d’ahir dilluns, l’única en tot el mes de desembre, es contraposa amb les nombroses convocatòries de participació que es van succeir durant mesos anteriors, com per exemple, les trobades de corals de Sant Martí que van tenir lloc el novembre passat.



Sala d'Actes del centre cívic Sant Martí.
Actuació Coral Gaudí

No hay comentarios:

Publicar un comentario