domingo, 15 de diciembre de 2013

Mal Kamino i Connect actuen al Centre Cívic Sant Martí

Més d’una cinquantena de persones s’aproparen al bar del centre


15/12/2013 – Barcelona

Divendres 13 de desembre, va tenir lloc l’actuació dels grups musicals Malkamino i Connect, al bar del Centre Cívic Sant Martí. L’espectacle es va iniciar poc després dos quarts de deu amb una afluència de més de cinquanta persones entre músics i assistents. Tot i el poc espai, els artistes van poder pujar a un escenari improvisat per tal de representar les seves cançons. L’entrada, gratuïta, i la sortida, va estar permesa en tot moment.

Actuació grup Connect.
Bar Centre Cívic Sant Martí
El grup Connect va ser el primer en començar l’actuació. La seva música j-rock, és a dir, la denominada musica rock desenvolupada al Japó, va eclipsar el públic amb aplaudiments i crits d’agraïment. La cantant i els altres quatre components van representar les seves cançons utilitzant instruments típics d’aquest tipus de música, com la guitarra, el baix o la bateria. El ritme no es va aturar amb l’actuació del grup Mal Kamino, que va tenir lloc una hora després, amb una música de rock íntegre.


Mal Kamino, tot i la seva solidesa actual, va néixer a partir d’un projecte iniciat el juny de 2010, quan els seus dos membres, que ja havien format grup junts l’any 1987, comencen de nou una nova experiència. De mica en mica, van anar sumant suports fins esdevenir un total de quatre components, i arrencar en el panorama musical de la ciutat comtal. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario