viernes, 6 de diciembre de 2013

Art, quadres, pintura i llenç

Arriba l’exposició d’obres Aquí us deixem els nostres retrats a la Sala Passadís del Centre Cívic Sant Martí


6/12/2013

Exposició de d'autoretrats al C.Cívic St.Martí
A l'esquerra, autoretrats de Katou Sheng Morrison
La presentació de les obres artístiques que configura l’exposició anomenada Aquí us deixem els nostres retrats, va començar el passat 3 de desembre a la Sala expositiva (El Passadís) del Centre Cívic Sant Martí. El projecte compta amb 18 artistes, i va a càrrec de l’Associació Branca Col·lectiu. L’exposició restarà oberta al públic fins el 19 de desembre.

El conjunt d’obres presentades configuren  un recull col·lectiu de pintures i dibuixos de persones de diferents nacionalitats i edats, i amb estils i tècniques diversos. Diferents maneres d’entendre l’art en una exposició que proporciona al públic autoretrats actuals. El projecte en sí, va néixer de l’idea d’obrir un atractiu comú davant un grup d’artistes. L’autoretrat és plantejat com a concepte d’identitat que la o el creador sempre té present al seu treball, ja sigui de manera conscient o inconscient.

A la dreta, obra de Xavi Surenyo
en l'exposició
Aquí us deixem els nostresretrats


L’Associació Branca Col·lectiu remarca que la causa de la diversitat d’artistes i d’estils pictòrics és un aspecte necessari; així doncs, s’estableix un caràcter més clàssic de com s’entén l’autoretrat, i alhora es fa servir com a nexe i homogeneïtat en una mostra, però, amb plenitud d’heterogeneïtat.




Exposició d'obres Aquí us deixem els nostres retrats, al Centre Cívic Sant Martí



El diàleg que s’estableix amb el públic que contempla i observa l’obra també és un dels altres punts que els artistes intenten copsar; en aquest sentit, pintar o dibuixar un retrat actual permet a cada persona tenir l’oportunitat de realitzar una obra totalment personal. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario