lunes, 2 de diciembre de 2013

1a Trobada de Col·leccionistes de Marcapàgines

L’Associació Llibres Lliures i la Xarxa Comunitària de La Verneda – Sant Martí col·laboren en un matí de punts de llibre en la Rambleta de Selva de Mar


1/12/2013 – Barcelona

I Trobada de Col·leccionistes de Marcapàgines
a la Rambleta de Selva de Mar
Aquest diumenge 1 de desembre s’ha organitzat la primera trobada de col·leccionistes de Marcapàgines de La Verneda –Sant Martí. Els aparadors i les taules han estat col·locats a la Rambleta de Selva de Mar (davant el Centre Cívic Sant Martí). A més, els assistents han pogut gaudir de la confecció del seu propi marcapàgines.



Mostra dels punts de llibre en la trobada
Durant el matí que s’ha perllongat l’activitat, la Xarxa ha ofert un taller de punts de llibre per a totes les edats en les diverses paradetes que configuraven el punt d’unió d’aquesta primera trobada de marcapàgines. Des de les deu del matí fins dos quarts de dues, nombrosos i de molts diversos tipus de punts de llibres, llibres, capses i materials han estat disponibles per a tothom qui volgués participar.

Taules i aparadors de la 1a Trobada de
Col·leccionistes de Marcapàgines
(davant el Centre Cívic Sant Martí)














Tanmateix, amb la col·laboració de l’Associació Llibres Lliures, s’ha obsequiat als assistents amb un punt de llibre commemoratiu. Aquest marcapàgines forma part d’una sèrie de 6 numerada i limitada a 200 exemplars. Dissenyats sobre paper tela, al preu de 3€ s’ha posat a la venda en aquesta Trobada com també en l’Associació. 

Mostra dels punts de llibre en la trobada

No hay comentarios:

Publicar un comentario